NASJONALT BÆRETREFF
NASJONALT BÆRETREFF
Emi.jpg
 
 

Fotograf guro zahir storSkjær

Alt var på plass av utstyr barnevogn, barneseng og en BabyBjørn sele hadde blitt kjøpt inn som en julegave til mannen.
Så kom det lille vidunderet til verden med et brak. Barnevogna ble mest brukt til shoppingtur til byen, barnesengen stod ubrukt i 2 år og BabyBjørnen? Vel den henger ubrukt og nedstøvet en plass i boden.
Arvingen ble kjapt diagnostisert ekstrem reflux. Her måtte det bæres 24/7 for at maten skulle holde seg nede. Guro’s mann hadde en kollega, som var så snill å tilbød seg å komme på besøk for å demonstrere knyting av sjal. Det tok ikke lang tid etter så var hun hektet.

Yes, enda en ny hobby!!

Guro mener selv at bæringen reddet både kroppen og hodet under alle tøffe takene som kom de første 2 årene. Snart 2,5 år senere sitter hun med stash som har blitt skiftet ut endel, gråter når hun selger noe, hyler av glede når hun får tak i en Diso som hun har jakte på i lang tid.
 

Når du ikke ser Guro bærer rundt på barnet sitt i Tromsø sine gater og stier jobber hun som fotograf. Hun har studert ved Oslo fotokunstskole. Idag er hun basert i Tromsø, men jobber også på oppdrag resten av landet. Guro jobber innenfor det kommersielle markedet som fashion, reklame, band, portrett og bryllup, men jobber også på siden med sine private kunst prosjekter.

SE MER AV BILDENE TIL GURO:
Instagram:  Guro Zahir
Facebook: Guro Zahir Storkjær
http://photoartica.no/
http://zahirsworld.net/


Slots for Guro. Priser inkluderer avgifter.
Lørdag: 10.00, 10.30, 11,00, 12:00
Søndag: 10.30, 11.00

UTSOLGT