NASJONALT BÆRETREFF
NASJONALT BÆRETREFF
titt1.jpg
 
 

Fotograf LISBETH VORREN

Flere reisevante har oppdaget at de sjelden hører barn i kulturer hvor det er vanlig å bære barnet tett inntil kroppen gråte. Det er ikke unaturlig å koble dette til tilknytningen mellom barn og voksen, hvor den voksne lærer barnet å kjenne og er observant på barnets signaler.

Lisbeth begynte å bære fordi hun så bilder av bærende foreldre og syntes det så vakkert ut, men fortsatte da hun raskt oppdaget at både den nybakte mammakroppen og babyen likte bæring langt bedre enn alternativene.

Lisbeth tror bestemt at bæringen har vært en viktig faktor mot trivsel for for seg og barnet. Det å kunne fortsette å gjøre alt hun likte å gjøre før hun fikk barn, -men nå sammen med sønnen, har betydd mye.

"Bæringen og hobbyen har nok reddet meg psykisk, samtidig som jeg har opplevd å bli sterkere på alle måter. Og det er så fint å kunne gjøre alt samtidig som jeg får en veldig trygg og selvstendig sønn."

Lisbeth er utdannet fotograf, og har flere samarbeid med næringslivet bak seg. Hun fotograferte også under årets Bartebært i Trondheim.

SE MER AV BILDENE TIL LISBETH:
http://www.fotografvorren.com/babywearing

Slots for Lisbeth
Lørdag: 11:00, 11:30, 12:00, 13:30, 14:00
Søndag: 10:00, 10:30, 11:00, 12:30, 13:00, 13:30, 14:00

Lisbeth måtte melde avbud til Najonalt Bæretreff 2018. Det vil derfor ikke bli mulig å kjøpe slots i år.