NASJONALT BÆRETREFF
NASJONALT BÆRETREFF

SALGSBODER

Salgsbodene vil være åpne fra 10.00-16.00 lørdag og søndag.
Klikker du på bildet får du opp utstillerens hjemmeside . Itillegg til disse vil det bli bord fra bærebiblioteker og bæreveiledere.
 

MARKET

The marketplace will be open from 10.00-16.00 saturday and sunday.
If you click on the pictures the vendor's webpages will open.

 
 

ReiRei

ReiRei er leverandør av innovative barneprodukter med god design og kvalitet i skandinavia. ReiRei fører varemerker som AeroSleep, AeroMoov, Baby Tula, Babyzen, BuggyLOVE, Ergobaby, Ubbi, UPPAbaby och Zazu. På Nasjonalt Bæretreff kommer de til å ha med seg produkter fra Baby Tula og Ergobaby. 

Baby Tula

Baby Tula tilbyr seler som kombinerer trend og funksjon med lang brukstid. Med en mengde ulike mønster og modeller så er det enkelt å finne en helt egen stil. 

Ergobaby

Ergobaby tilbyr et bredt utvalg av ergonomiske bæreseler, bæresjal, produkter innen søvnsegmentet og reisevogn. Alt som hører med i det moderne foreldreskapet med fokus på ergonomi.   

2Sure 

2Sure er stolt leverandør av Mimos pillow, Baby on Earth and fun*das i norden, samt. Wombat bærejakker i Norge og Sverige. 2Sure kommer til nasjonalt bæretreff og tar med seg produkter fra Wombat og Baby on Earth. Baby on Earth er en sjalleverandør fra Barcelona med elastiske økologiske bæresjal i sitt sortiment. Wombat er et selskap med utgangspunkt i London som lager fantastiske jakker som er egnet for bruk når man er gravid, vil bære barn i bæretøy eller bare leter etter en kvalitetsjakke.

www.2sure.se